Onze webshop ondersteunt de volgende betalingsmethodes voor online bestellen:

Betalingsmethode 1: IDEAL

Een aantal banken hebben deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u met iDEAL betalen. Op de website www.ideal.nl kunt u meer informatie vinden over deze betaalmethode of surf naar de website van uw eigenbank.

 

Betalingsmethode 2: Paypal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op vele online winkels kunt betalen en heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Het geld dat wordt overgemaakt wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van de ontvanger. Waardoor uw product direct verzonden kan worden. Wilt u meer weten over paypal kijk dan op www.paypal.com.

Ons PayPal adres is: paypal@luccio.nl

Betalingsmethode 3: Bankoverschrijving

Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL? Dan kunt u nog altijd gebruik maken van bankoverschrijving. Het nadeel van bankoverschrijving is dat u uw product later in huis heeft. Wij wachten namelijk met het opsturen van uw bestelling tot dat wij uw betaling hebben ontvangen.

Gebruik de volgende gegevens:
Luccio Engineering
IBAN: NL38ABNA0424661705
BIC code: ABNANL2A
Doe de overboeking onder vermelding van het bestelnummer.

 

Betalingsmethode 4: Betaal in de winkel

Deze laatste betalingsmogelijkheid is alleen beschikbaar als u ervoor kiest om uw bestelde product op te komen halen in de winkel. Heeft u hiervoor gekozen neemt u dan graag contant geld of uw bankpas mee.

U kunt op ons afhaaladres PINNEN.

 

Betalingsmethode 5: Visa / Mastercard

 

Betalingsmethode 6: MisterCash / Bancontact

 

Betalingsmethode 7: Billink (Achteraf betalen)