Sluiten
Kies uw uitvoering
Sluiten
Gevonden voertuiggegevens:

Privacy policy

LPGbougie.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. LPGbougie.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Uiteraard kunt u altijd uw gegevens opvragen, inzien en/of wijzigen!

 

LPGbougie.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden

 

• Om het winkelen bij LPGbougie.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

 

• Als u bij LPGbougie.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw LPGbougie.nl account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

• Wij handelen conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en beschermen uw persoonsgegevens.

• Wij willen graag dat u veilig kan bestellen, zonder dat andere met u meekijken. Om u te beschermen tegen ongewenste pottenkijkers, maken wij gebruik van een SSL certificaat. Dit houdt in dat de internetverbinding tussen uw computer en onze website, versleuteld is. U hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen.