In prijs verlaagd! JLM klepsmeersysteem vacuum Valve Saver Kit Bekijk groter

JLM klepsmeersysteem vacuum Valve Saver Kit

JLM Valve Lubrication kit

Nieuw

JLM klepsmeersysteem vacuum Valve Saver Kit

Meer details

Meer informatie

JLM Valve Saver Kit

Een JLM klepsmeersysteem (JLM Valve Saver Lubrication Kit) is een manier om eenvoudig en doeltreffend een klepsmeermiddel (JLM Valve Saver) automatisch in het inlaatspruitstuk van de motor aan te brengen. De kleppen worden hierdoor beschermd en de cilinderkop wordt gesmeerd en blijft schoner.
Een klepsmeersysteem verlengt de levensduur van de kleppen en klepzittingen, het zorgt ervoor dat slijtage aan de kleppen wordt geminimaliseerd.
Het klepsmeersysteem vervangt de smering van de kleppen die het normaal gesproken verkrijgt van de benzine-inspuiting. Het is dus verstandig om een klepsmeersysteem te gebruiken, wanneer u op LPG rijdt.
U dient de klepsmeervloeistof (valve saver fluid) af en toe bij te vullen. Gebruikt u hiervoor een JLM navulling.
De krachtig reinigende additieven zorgen er voor dat de afzetting op de kleppen wordt gereguleerd, hiermee wordt de kans op voor-ontsteking, door hete afzetting in de verbrandingskamer verkleind. Het smeermiddel zorgt ervoor dat de motor een langere levensduur heeft en optimaal blijft presteren.
De kit kan binnen 20 minuten worden geïnstalleerd en wordt compleet geleverd met eenvoudige handleiding en garantie. Natuurlijk kan uw gasinbouwspecialist het systeem voor u installeren. De kit wordt geleverd met GRATIS 500 ml JLM Valve Saver Fluid.
 
Toepassing
De JLM Valve Saver Kit geplaatst worden op elke LPG, CNG of benzine aangedreven personenauto, heftruck en agrarische-of industriële voertuigen.
Eigenschappen
    * Eenvoudige montage binnen 20 minuten.
    * Geschikt voor alle LPG, CNG, of benzine aangedreven voertuigen.
    * Gratis 500 ml JLM Saver Fluid..
 
Voordelen
    * Lage onderhoudsbehoefte, door gebruikmaking van hoogwaardige materialen.
    * Beschermt de motor gedurende het gehele jaar.
    * Makkelijk te monteren op ieder model en uitvoering.